Fremad

Fremad

Xherdan Shaqiri (Schweiz) – 7 point
Det bragte briller farvel, men da udføre en storslået mål i efteråret af ham selv fra straffesparkspletten, da han forsøgte at kæmpe, men ikke meget konsekvent, ligesom alle schweiziske, da han blev kåret som den bedste spiller i kampen, så falder i denne symbolske team. Flere elementer vil ikke bringe, men tog lader meget!

Ricardo Quaresma (Portugal) – 5 point
Mens den nominelle centrum frem hentet to punkter ulykkelig som Ronaldo får sine point, men er dyrere end tre Quaresma, Ricardo, selvom ikke afspilles fra det første minut, scorede han bolden, hvilket bringer briller til alle, der satser på en yderst teknisk beherskelse Man. Winger spillede som “grib” i en udenlandsk målmand, tog han den rigtige position, scorede den “gyldne mål” for landsholdet – god adgang til udskiftning!

1

Dette punkt bør være det første for russiske fodboldfans. Hvis normal Slutsky hold udførte, ikke smertende, “dette er vores standard”, hvis det viste sig at være i slutspillet, har interessen for Euro-2016 vokset til automatisk og opretholdes indtil hvem ville kæmpe på samvittigheden. Ikke at vinde sagen, for hvilken provokerer respekt. Dette er logisk, fordi i første omgang på en stor turnering hepper på deres land – selv om der er grund til at gøre ondt i det omfang, og kun fans af fodbold i nogen form derefter skifte til de andre hold. Men Rusland spillede dårligt og hjælpeløst som forværrede den generelle stemning – finde fejl med de efterfølgende kampe og deres tilsyneladende kedsomhed blev meget lettere, fordi private fjernet fra ligningen!

Advertisements