Holdet Ozcan blev aldrig nummer et jern

Holdet Ozcan blev aldrig nummer et jern. Selvom det debuterede tilbage i en fjern 2008 i en venskabskamp mod italienerne.

Kan Emre (Tyskland)

Spil til landsholdet: 6 kampe

Alder: 22 år

Club: “Liverpool”
1_5417f4cf7985d5417f4cf7989a
Emre Can er en af de mest talentfulde spillere i det tyske landshold. I referatet af afspilleren “Liverpool” vises allerede München “Bavaria” Nordicbet og “Bayer”. Den tyrkiske fodboldforbund har gentagne gange forsøgt at overtale Jan til at spille for Tyrkiet, men hver gang var svaret en. Annuller spil for den engelske klub er ikke forbi landstræner Joachim Löw Tyskland. Debuterede sidste år i den adgangsgivende kamp mod polakkerne, Can Emre endelig signalerede Fatih Terim, at for ham prioriteten “Mannshaft” snarere end Tyrkiet.

Serdar Tasci (Tyskland)

Spil til landsholdet: 15 (0)

Alder: 29 år

Klubben “Spartak”

Jeg kan ikke tro, at når Serdar Tasci inkluderet i shortlist transfer mål for “Barcelona”. Tidligere forsvarer af det tyske landshold for sidste gang havde Nordicbet en t-shirt af landsholdet seks år siden. En række skader forhindret den tidligere kaptajn på “Stuttgart” til at blive en armeret beton hold regelmæssig på Loew.

Koray Guenter (Tyskland)

Youth holdspiller

Alder: 21 år

Klubben “Galatasaray”.

Tidligere forsvarer af Dortmund “Borussia” havde i tyve år at spille for to hold. Efter det tyrkiske ungdomshold i fire kampe, runningback “Galatasaray” har besluttet at spille for tyskerne. Det er i “Mannshaft” Guenther vandt en sølvmedalje ved Youth EM i 2011 i Serbien. I efteråret samme år lykkedes det ham at tage bronze medalje ved VM i Mexico.

Yasin Pehlivan (Østrig)

Spil til landsholdet: 17 (0)

Alder: 27 år

Club: “Salzburg”

Midtbanespiller “Salzburg” lidet kendt Betfair uden for Østrig. Som søn af tyrkiske indvandrere har gjort sit valg til fordel for det østrigske landshold. Han debuterede på landsholdet i 2009 i kamp mod rumænerne. Pehlivan er ikke kun kendt for sine langtrækkende skud, men også muligheden for at spille i forskellige positioner på banen.

Gökhan Inler (Schweiz)

Spil til landsholdet: 89 (7)

Alder: 31 år

Club: “Leicester”

Champion som en del af det engelske “Lester” springer EM. Kaptajnen på det schweiziske landshold har i sidste sæson spillede en ubetydelig antal minutter i Premier League. Trods tidligere resultater Tie “konditorer” Vladimir Petkovic ikke medtager i den Betfair endelige ansøgning Gökhan trup til Euro 2016. Inler vil vælge landsholdet i Tyrkiet.

I 2006 midtbanespiller “ræv” måtte bemærkes en interessant præstation: gennem årene formået at spille for ungdomsholdet, først i Tyrkiet, og efter sin debut i en venskabskamp mod Venezuela som en del af den schweiziske.

En sjov kendsgerning: Inler er sandsynligvis den eneste Turk som synger salme af landsholdet, og er ikke tavs, som for eksempel det gør Mesut Özil.

Ilkay Gundogan (Tyskland)

Spil til landsholdet: 16 (4).

Alder: 25 år

Klubben “Manchester City”

Rookie “MS” straks besluttet for sig selv, at han kun ville spille for tyskerne. Tyrkerne forsøgte at påvirke valget af Gundogan, men hver gang fik afslag. En debut i 2011 i den adgangsgivende match mod belgierne, Ilkay reddet denne jagt på det tyrkiske fodboldforbund. Det er en skam, at en spiller misser den næste store turnering, årsagen er traumer. Det er håbet, at næste år vil vi se det i Rusland ved Confederations Cup.

Advertisements