Kroatien kaptajn

Det er imidlertid ikke kun i ydeevne. Lad os ikke glemme, at Euro 2012 playoffs begyndte med en tysk pogrom, to lukkede spil (et og to mål per spil) og Englands straffesparkskonkurrence og Italien efter en målløs uafgjort. I spillet shootout i fortiden sjældent vovede. Men der er spørgsmålet om forsigtighed, bliver til fejhed. Deltagerne i Euro 2016 i øjeblikket så meget ekstra tid genforsikret, der bliver syge. Fodbold fra underholdningsindustrien, og mange bare at spille dårligt. Wales synes, gav det bedste match af årtiet mod Rusland, og vil fortsætte med at handle meget svagere og mere grå. Og før han spillede værre. Selv fødslen til små mesterværker som Shakira Bet365, er mange hold venter en straf som Schweiz. Eller som Kroatien. Til dit helbred, selvfølgelig, men det ville være bedre at spille med sjælen, som studerende Renata, ikke som lærer Rakitic! Coaches tid til at gøre alternative flyvepladser, fly fra de vigtigste underholdning i spillet, eller i det mindste ikke med en følelse af skyhøje. Her er hvorfor, og det viser sig, at de mest relevante er spørgsmålet om, hvorvidt du kan lide denne Euro?

målmænd

Daniel Subasic (5,0) – (5,0) Rui Patrício

3

Unik spil – første gang i mange årtier i en turnering i dette niveau har ikke været halvfems minutter ingen hit på mål. Det er forbløffende at se kampen uden et mål, især når det kommer til Portugal, hvor man Ronaldo thrashes ofte mange hold. Men det faktum Bet365, af historien om – Subasic efter den anden savnede målet, og var den første afgørende, når Ronaldo ramte, men Daniel var ikke i stand til at kæmpe off ikke på Quaresma, og i den anden retning. Patrício også savnet, men begge fortjent de samme gennemsnitlige point pr kamp på udgangene.

fortalere

Darijo Srna (8,0) – (7,0) Cedric Soares

Kroatien kaptajn Ronaldo vedvarende pres, Mario, André Gomes og Nani. Dette Srna lykkedes at starte angrebet efter transmission Corluka, otpahal godt, selv Ronaldo tilbage med sit band. Og Cedric Soares netop opholdt sig i forsvaret, samt hans team. Srna er ikke tilfældigt græd efter kampen – det er fornærmende at flyve efter sådan en Unibet anstændig match for dig selv!

Vedran Corluka (7,5) – (7,5) Pepe

Både alder og tunge forsvarer viste sig fra den bedste side – ikke hurtigt, men smart og solidt spil Corluka og Pepe. Anden mange år i en stor klub, den første ikke kan uheld i “Bavaria” tage vinteren, fordi jernbanen kæmpede igen, selv når en skade. Bebrejder ikke savnet bolden, men hjalp Subasic næsten hele kampen ikke gjorde som Pepe – hans målmand.

“Efternavn”. Familie til Messi i første Unibet omgang, han ikke tøver med at forevige på din krop: navnene på de sønner, tatovering til ære for hendes bedstemor. Men på den anden, “Efternavn” tale: Leo bankede på højre hånd farvede glas Sagrada Familia ( “Sagrada Familia”), ud over, det er på huden Rosario kort – som et minde om sin fødeby.

“Getafe”. Det mest spektakulære mål i hans karriere Messi scorede mod “Getafe”, kredser på vej til gaten næsten hele hold af modstandere. Se selv Betsafe, hvis du ikke har set eller har glemt om dette mesterværk.

Pris. Dagens Lionel Messi – den dyreste fodboldspiller i verden, “Transfers ‘anslår den på 120 millioner euro. Den samme mærke i løbet af sin karriere, nåede kun Ronaldo. Men er det muligt at måle millioner af Leo? Vi forstår alle, at det er uvurderligt.

Hour X. En masse vigtige kampe og store Betsafe gevinster på grund af Messi, men time X var den sidste 2014 VM for ham. Det er uretfærdigt at reducere snak af den historiske storhed resultatet af kampen, men, besejre Argentina, Lionel til succes ville være vanskeligere at underminere hans hadere.

Advertisements