Monsters krøb i Euro endelige sikkert vil spille et hold

Monsters krøb i Euro endelige sikkert vil spille et hold, der aldrig har vundet i historien. For Portugal fandt, at modstanderne til semifinalen vil kun kroater, polakker og schweiziske, snarere end britisk, fransk, tyskere eller spaniere, på den ene side lettelse, på den anden side – en skjult trussel. Vilmots sagde, at det ville være bedre med England eller Spanien spillede, end Wenger. Santos også så hans hold klemte tunet til rivaler, der før turneringen ikke jævnt følte. Og selv om kroaterne vil, på Ronaldo vil være en anden stærk udfordrer, og derefter semifinale duel, som kan være, og Azarja Bale.
img1338828564
For ikke at nævne det faktum, at Cristiano erklæret tilstrækkelig strøm er ikke kun for den nye finale, og for at vinde Euro. I Portugal spil er naturligvis værre end Tyskland, Spanien eller Italien. Men de ønsker at være den bedste? Nej, vil Ronaldo hold ikke opgive rollen som Grækenland i Euro 2004, fordi han stadig var i sin ungdom lærte, at prismodtagerne, og ikke dem, der er lysere eller køligere. Det er i dag Kroatien nødt til at være ikke blot den mest præcise, smart og kunstfærdige kommando af kampen med Portugal, men også at bryde modstanderen, som hårdnakket gnave briller og kampene nåede playoffs. Nu de to lande transporteres om folkene drøm handler ikke kun om at vinde, men om semifinalerne til at starte. Men hvem vil vinde kroaterne eller portugisisk?

Undladelse af tyrkiske landshold på Euro kunne ikke overraske for nogen. Men lad os ikke snakke om sørgelige ting, men snarere dykke ned i en fantasiverden. Blogger “Sokker.ru» Max Vargas er den symbolske hold af Tyrkiet spillere, der nægtede at spille for deres hjemland.

Fatih Terim gjorde alt, hvad jeg kunne, men spillerne med et stort bogstav i teamet, helt ærligt, nej. En trussels- og forbandelse fans Kejser adresse efter afgang af tyrkerne ser latterligt. Ja, der er en leder og et symbol på holdet Arda Turan, som tilbragte næsten hele sæsonen i “Barcelona” på bænken. Du kan også notere stigende stjerne i europæisk fodbold Hakan Çalhanoğlu. Men som det fremgår af turneringen, både ærligt skuffende.

Ramazan Ozcan (Østrig)

Spil til landsholdet: 7 kampe

Alder: 31 år

Club: “Bayer”

Newbie Leverkusen “Bayer” begyndte sin fodboldkarriere i “Austrii”. Det var der, at han så repræsentanter for “Salzburg”. Tydeligt spille i østrigsk fodbold Grande Ozdzhanu ikke så heldige. Det næste stop var den tyske “Hoffenheim”, hvor målmand tilbragte to år og derefter flyttet til Grand tyrkisk fodbold “Besiktas”. Efter at have siddet i et år uden match praksis, besluttede jeg at tilbyde “Ingolstadt”, spillede i anden Bundesliga. Det er i den “sorte” Ozcan begyndte at modtage en fuld spil praksis. Og sidste sæson viste sig for den bedste målmand Østrig i sin karriere. Selvfølgelig er det ikke forbi spejderne, “Bayer”. Det primære opholdsrum på Bernd Leno vil være vanskeligt, men for substitution, tak.

Advertisements